top of page

workshops

Ben je in het bezit van een snijplotter die stof staat te vergaren of twijfel je om een toestel aan te kopen?

Bij Studio Zonne kan je terecht voor zowel privé workshops als in groep.

Ik werk zelf al 10 jaar met een Silhouette Cameo en durf te beweren dat zowel het toestel als de software na dat decennium samen geen enkel geheim meer voor me hebben. Mijn ervaring als lesgeefster bij Feeërieke, dé grootste snijplottershop van België, is een extra pluspunt.

Naast Silhouette biedt Studio Zonne workshops aan voor Cricut en Siser. In de studio staan een Silhouette Cameo, Cricut Maker & Siser Juliet ter beschikking zodat alle verschillen meteen duidelijk zijn en uitvoerig getest kunnen worden.

Tijdens de workshop kan vrij gebruik worden gemaakt van een professionele hittepers en je ontvangt gratis een goodiebag van Feeërieke!

aanbod

samengevat:

Twijfel je over de aankoop van een snijplotter en wil je graag advies? Bij Studio Zonne vind je zowel Silhouette als Cricut en Siser terug! Alle toestellen kunnen getest worden en de verschillen in software en gebruik worden toegelicht. Op die manier ben je voldoende voorbereid om een toestel aan te kopen dat volledig voldoet aan jouw wensen. 

Bezit je een toestel en durf je niet goed aan de slag te gaan?

Geen zin om uren/weken/maandenlang handleidingen en tutorials op te zoeken?

Heb je een specifiek project voor ogen maar zie je de uitwerking niet haalbaar zonder begeleiding?

Feeërieke-logo-rgb.png

in samenwerking met

"Eline heeft een leuke studio en geeft een zeer duidelijke uitleg, daarnaast denkt zij ook echt mee in je projecten. Ik had totaal geen ervaring maar ik kon na een workshop aan de slag en had meer duidelijkheid over welke plotter ik moest aankopen. Als ik thuis op een probleem stootte kon ik haar ook nog een berichtje sturen en dat vind ik zeer fijn , dat je toch nog wat hulp op afstand krijgt. Ik ga zeker nog een workshop voor meer complexe zaken boeken. Een aanrader!"

Sophie

studio zonne

Zonnestraat 10a

9982 Sint-Laureins

BTW BE 0829 422 749

©2023 by studiozonne
bottom of page